ACOMIADAMENT DEL CICLE.

COMIAT MONTSE I PILAR:  

Estimats i estimades formigues i gossos, abelles i granotes, dracs i mags: 

Quan vam començar P3, el final del cicle semblava molt llunyà, però els dies, les setmanes, els mesos i els cursos han passat molt de pressa i ja hem arribat! 

Volem dir-vos que us estimem. Quan comencem un cicle pensem que no podrem estimar els grup d'alumnes nous tant com vam estimar als dels grups anteriors. Amb vosaltres ens va passar igual. Us teníem al davant i pensàvem en els nens i nenes que havíem deixat. Però, com altres vegades, de seguida us vam sentir nostres, els nostres alumnes i vam aprendre a estimar-vos tal com sou.

Ens ha agradat molt ser les vostres mestres, hem rigut amb les vostres rialles i hem celebrat les vostres petites i grans descobertes. 

Hem viscut l'evolució dels vostres dibuixos, les enormes ganes d'aprendre, d'explicar coses als altres, de cantar, de jugar, de fer racons, tallers, informática, psicomotricitat, projectes, ... 

Recordem com hem gaudit amb vosaltres de les sortides i sobre tot l'agradable convivència a les colònies!! 

Per tot això i molt més, ens ha agradat molt venir a treballar cada dia amb vosaltres. 

I, per acabar, us volem desitjar que continueu parlant, escoltant, sentint i mirant amb els ulls del vostre cor, amb els sentiments i, ben segur, que continuareu gaudint i aprenent molt els propers cursos de la vostra vida. 

Una abraçada a tots i totes.

Comentaris