ANEM AL TEATRE

TEATRE A CASA

El Teatre Lliure emetrà avui disssabte 21 i demà diumenge 22  a les 12.00 h del mig dia, al seu canal de youtube i sota la iniciativa #LliureAlSofà Renard o el Llibre de les bèsties, l’adaptació teatral per a tots els públics de Marc Rosich del cèlebre text de Ramon Llull.
 Renard o el Llibre de les bèsties es va estrenar la temporada 16/17 i va rebre el Premi de la Crítica de Barcelona 2016 al Millor Espectacle de Teatre Familiar, el Premi Xarxa Alcover 2017 i el Premi Butaca 2017 al millor espectacle per a públic familiar.

Renard o el Llibre de les bèsties és un musical vibrant i encomanadís amb música original de Clara Peya. Sense que el ritme s’aturi, i presentant una galeria d’animals que també inclou lleopards, bous, elefants i fins i tot algun humà d’allò més bèstia, la peça vol apropar als més petits l’art d’explicar faules, que en el cas de Llull reben el nom d’eximplis.
L’espectacle explica la història de la guineu Renard, que no veu amb gaire bons ulls que les bèsties en assemblea hagin escollit el Lleó com a rei. De manera que l’astut Renard, tot just després de la coronació, aprofitarà les picabaralles que hi ha a la cort entre carnívors i herbívors, i començarà a maquinar plans per apropar-se pas a pas fins al tron.
L’emissió a youtube d’altres produccions del Lliure, s’anunciaran properament a les xarxes socials del teatre.
TROBAREU L'ENLLAÇ A LA FOTO
Ja ens explicareu!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada